De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. Omdat een trotse organisatie hieraan bijdraagt, ging FUTUR voor de FUTURPROOF award 2021 samen met partners Driessen en DisGover op zoek naar een trotse organisatie die het trots zijn toejuicht en aanjaagt onder haar medewerkers én daarbuiten.

Drie finalisten, één winnaar: de FUTURPROOF award 2021 is gewonnen door Waterschap Aa en Maas! Van harte gefeliciteerd! Benieuwd waarom de jury juist voor deze organisatie heeft gekozen? Kijk dan op futur.nl!

De Finalisten


Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas is een trotse organisatie waarin de hele organisatie werkt aan verjonging, vernieuwing en maatschappelijke impact!


Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum

Het DGOTC speelt in op kansen, zoals bijvoorbeeld de coronacrisis, om een maatschappelijke bijdrage te leveren en laten een sterk gevoel van trots en werkgeluk zien!


Gemeente Lelystad

Bij Gemeente Lelystad is veel ruimte voor jonge ambtenaren om te werken aan brede vraagstukken en de jonge medewerkers zijn trots op hun Profpool!


Jurybezoeken

Gemeente Lelystad
Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum
Waterschap Aa en Maas

Kandidaten

Interprovinciaal Overleg
Gemeente Apeldoorn
Rijkswaterstaat
Werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard